Долучайся: як отримати гроші на реалізацію свого проекту у Львові

Новина - Транспорт та інфраструктура - Долучайся: як отримати гроші на реалізацію свого проекту у Львові

Новина - Транспорт та інфраструктура - Долучайся: як отримати гроші на реалізацію свого проекту у Львові

Транспорт та інфраструктура
30 листопада 2017 13:57

Завтра, 1 грудня, у Львові розпочинається прийом соціально-культурних проектів на участь у конкурсі від міської ради "Зробимо Львів кращим!". Про це VG Львів повідомила прес-служба Львівської міськради. 

Конкурс відбуватиметься за сімома напрямками: культура, туризм, освіта, соціальний захист, розвиток громадянського суспільства, інформаційні технології та інновації, поводження з відходами. Мінімальний розмір гранту – 20 тис. грн, максимальний – 100 тис. грн,  рекомендований – до 50 тис. грн. Прийом проектів триватиме до 25 грудня. 


Хто може взяти участь у конкурсі


Учасниками конкурсу можуть бути громадські та інші організації, які мають статус неприбутковості та діяльність яких поширюється на території Львова, за винятком релігійних організацій, політичних партій та бюджетних установ.


Як взяти участь у конкурсі

Для участі у конкурсі необхідно заповнити аплікаційну форму - на сайті lvivrada.gov.ua або http://city-adm.lviv.ua. Із запитаннями щодо конкурсу просимо звертатися у відділ громадського партнерства управління "Секретаріат ради" за адресою пл.Ринок,1, каб. № 539, тел. 032 297-57-63, e-mail: 539lmr@gmail.com.


Хто визначатиме переможців


Переможців буде визначати конкурсна комісія, яка буду створена за кожним із напрямків. До складу увійдуть представники профільного управління, а також  депутати постійної профільної комісії. За умови, що при управління є відповідна громадська рада, тоді її представники теж увійдуть до складу конкурсної комісії. Ймовірніше, що її очолить заступник міського голови Львова з гуманітарних питань або заступники за відповідним напрямками.

Засідання комісії відбуватиметься таким чином. Члени комісії запрошуватимуть кожного із авторів проектів, яким наддадуть по 5 хв на захист своєї ідеї. Після чого авторові можуть поставити запитання, уточнити не зрозумілі моменти. Далі кожен член комісії виставляє бали, оцінки сумують та відповідно до результатів вибудовують рейтинг. Згідно з цією рейтинговою таблицею.


Межі фінансування на 2018 рік


У 2018 році конкурс відбуватиметься за сімома напрямками: культура, туризм, освіта, соціальний захист, розвиток громадянського суспільства, інформаційні технології та інновації, поводження з відходами. Мінімальний розмір гранту має становити – 20 тис. грн, максимальний – 100 тис. грн, а рекомендований – до 50 тис. грн. Загалом міськрада виділить на реалізацію всіх соціально-культурних проектів понад 2 млн грн.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Відеофакт: презентували новий емоційний відеоролик "Твій Львів"

Туристу на замітку: 9 унікальних музеїв Львова

Перевір себе: 10 ознак справжнього львів’янина

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах