Приклей собі: львівські поліцейські роздаватимуть водіям наліпки

Новина - Транспорт та інфраструктура - Приклей собі: львівські поліцейські роздаватимуть водіям наліпки

Новина - Транспорт та інфраструктура - Приклей собі: львівські поліцейські роздаватимуть водіям наліпки

Транспорт та інфраструктура
14 грудня 2017 10:22

У Львові патрульні роздаватимуть водіям наліпки "класного", "надійного" та "крутого". Про це VG Львів повідомила Патрульна поліція Львова. 

Національна поліція України за підтримки Консультативної місії Європейського союзу в Україні започаткували соціальну акцію "Керуй!", яка має на меті привернути увагу водіїв та пішоходів до дотримання правил дорожнього руху. Ініціатори прагнуть аби дотримання ПДР в Україні стало модним.

Відтепер у Львові можна отримати наліпку з написом "За кермом Класний водій", "За кермом Надійний водій", "За кермом Я офлайн" за адресою: м.Львів вулиця Перфецького, 19 Управління патрульної поліції (КПП, 8 каб. Адмінпрактика, 12 каб. Відділ розшуку і опрацювання матеріалів ДТП, 10 каб. Сектор прес-служби). Вже невдовзі такі наліпки можна буде отримати і в патрульних поліцейських.

Кожен охочий зможе наклеїти її на свій автомобіль і сфотографуватися з нею та викласти в Instagram або Facebook пост, що виражає підтримку цієї соціальної акції з хештегом #керуй.

"В Україні великий відсоток водіїв і пішоходів не вважають недотримання правил дорожнього руху правопорушенням і не бачать в цьому нічого страшного. Пішоходи, які перейшли на червоне світло виправдовують свої дії фразами “Ну, там же не було машин. Нічого б страшного не сталося!“. Водії впевнені, що якщо вони проїдуть на червоне світло, попередньо переконавшись, що навколо немає пішоходів, це не буде нести ніякої загрози ні для кого. Через подібну філософію в Україні дуже висока смертність на дорогах", – повідомляють у Національній поліції України.

Дивись ще:

Паркуюсь, як олень: підбірка фото львівських автохамів за 6 грудня

Відеофакт: пасажири львівської маршрутки накинулися на поліцейських

Один за всіх: львівські патрульні зупинили водія з трьома водійськими посвідченнями

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах