Покращення: в одній із львівських лікарень з’явиться відділення невідкладної допомоги

Новина - Транспорт та інфраструктура - Покращення: в одній із львівських лікарень з’явиться відділення невідкладної допомоги

Новина - Транспорт та інфраструктура - Покращення: в одній із львівських лікарень з’явиться відділення невідкладної допомоги

Транспорт та інфраструктура
26 сiчня 2018 14:52

У 8-й міській клінічній лікарні, що на вулиці Навродського, 23 у Львові, планують відкрити відділення невідкладної допомоги. Відповідні кошти на ремонт, який завершили минулого року, виділили на сесії міської ради. 

"Ми зробили серйозну реконструкцію з метою створити відділення невідкладної допомоги. Це нове для України явище, адже в нас завжди були тільки приймальні відділення. Відділення задеклароване Законом України "Про екстрену медичну допомогу", – повідомив у коментарі Tvoemisto.tv керівник управління охорони здоров’я Львівської міськради Володимир Зуб.

За його словами, реконструкція тривала два роки. Цього року кошти, які виділили з бюджету, запланували використати для закупівлі відповідного обладнанння, після чого підбиратимуть медперсонал. 

Відділення має цілодбово приймати пацієнтів та проводити, за необхідності, їх госпіталізацію. Крім цього у відділенні проводять сортування пацієнтів та ранню госпіталізацію. 

Відділення повинно мати три окремі входи: для приймання хворих, доставлених швидкою, для пацієнтів, які звертаються самостійно або госпіталізуються за планом та для хворих із інфекційними захворюваннями. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Є постраждалі: у Львові чоловік влаштував погром в дитячій лікарні

Не захворій: Україну накрила епідемія кору

Яка причина: у Львові заборонили партнерські пологи

Новини України та світу 26 січня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах