Як саме: на проспекті Свободи у Львові змінять схему руху транспорту

Новина - Транспорт та інфраструктура - Як саме: на проспекті Свободи у Львові змінять схему руху транспорту

Новина - Транспорт та інфраструктура - Як саме: на проспекті Свободи у Львові змінять схему руху транспорту

Транспорт та інфраструктура
19 березня 2018 16:00

На проспекті Свободи у центрі міста тимчасово ліквідують частину смуги громадського транспорту, яка виявилася неефективною. Про це  VG Львів повідомила прес-служба Львівської міськради.

Після запровадження малого транспортного кільця, смугу громадського транспорту відновлять, але вже в іншій конфігуранції. 

Нагадаємо, смуга громадського транспорту облаштована від Оперного театру до вулиці Вороного, проте зміни стосуватимуться лише ділянки проспекту Свободи між вулицями Коперника і Вороного.

"Зараз на проспекті Свободи середня смуга стоїть у заторі, тому що в ній стоять всі автомобілі, які повертають на просп. Шевченка, і ніхто не їде в праву смугу громадського транспорту", – розповів спеціаліст управління транспорту Львівської міськради Костянтин Баранюк.

За словами інженера відділу стійких транспортних систем ЛКП "Львівавтодор" Ігоря Могили, на більшій частині просп. Свободи автобуси їдуть по виділеній смузі громадського транспорту, але через те, що вони всі повертають на площу Галицьку, праву виділену смугу між вулицями Коперника і Вороного вони не використовують.

Тож комісія вирішила тимчасово призупинити дію смуги громадського транспорту на ділянці від вул. Коперника до Вороного і визначити рух по смугах: права смуга – на проспект Шевченка і до площі Галицької, середня – винятково до площі Галицької і ліва – на розворот.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Поїде швидше: на вулиці Городоцькій облаштують смугу для громадського транспорту

Чекай весни: у Львові продовжили перекриття однієї з вулиць

Як саме: на деяких вулицях у Львові змінять рух транспорту

Новини України та світу 19 березня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах