Забудь про таксі: з львівського вокзалу в аеропорт їздить експериментальний автобус

Новина - Транспорт та інфраструктура - Забудь про таксі: з львівського вокзалу в аеропорт їздить експериментальний автобус

Новина - Транспорт та інфраструктура - Забудь про таксі: з львівського вокзалу в аеропорт їздить експериментальний автобус

Транспорт та інфраструктура
10 квiтня 2018 12:18

Сьогодні, 10 квітня, у Львові розпочинає курсувати експериментальний маршрут сполученням "Аеропорт – Залізничний вокзал". Про це  VG Львів повідомила прес-служба Львівської міськради.

"На прохання керівництва Львівського міжнародного аеропорту ім. Данила Галицького управління транспорту ЛМР, після численних нарад та спільних зустрічей з ЛК "АТП-1" і представниками аеропорту, було прийнято рішення про відкриття тимчасового автобусного маршруту сполученням "Аеропорт – Залізничний вокзал", - йдеться у повідомленні.

На маршруті курсує один великий автобус. Ціна квитка - 20 гривень. Маршрут буде курсувати з однією зупинкою на вул. Любінська (біля "Будинку меблів").

Графік руху з 10.00 до 19.45, з середнім інтервалом між рейсами півтори години.

"Маршрут експериментальний – на один місяць. Через місяць будемо аналізувати його роботу і, якщо він буде добре працювати і буде належний пасажиропотік, будемо думати, як запровадимо його на постійно", – розповів заступник начальника управління транспорту Львівської міськради Ігор Собенко.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Вози повітря: у Львові всі пасажири вийшли з маршрутки через відмову водія везти пенсіонера

Бабуся з шилом: з’явилися нові подробиці нападу на пасажира львівської маршрутки

Фотофакт: у Львові "тріснула" переповнена маршрутка

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах