З тенісним кортом на даху: як реконструюватимуть львівський "Палац спорту"

Новина - Транспорт та інфраструктура - З тенісним кортом на даху: як реконструюватимуть львівський "Палац спорту"

Новина - Транспорт та інфраструктура - З тенісним кортом на даху: як реконструюватимуть львівський "Палац спорту"

Транспорт та інфраструктура
12 квiтня 2018 14:44

Цього року у Львові стартує реконструкція у "Палаці спорту", після завершення якої тут  з’являться два басейни і тенісні корти на даху. Про це  VG Львів повідомила прес-служба Львівської міськради. 

Реконструкція спорткомплексу розпочнеться у другій половині 2018 року 

У проекті оновленого комплексу передбачено поле для міні-футболу, зали спортивних та дитячих секцій (танці, бойові мистецтва та ін.). Також тут працюватимуть класи дошкільного дитячого розвитку. Окрім того, на території спорткомплексу збудують два басейни для дорослих та дітей. 

У межах реконструкції також планують перебудувати шість тенісних кортів, які розташовані позаду центральної будівлі "Палацу спорту". 

Як зазначив у коментарі ZAXID.NET заступник директора "Палацу спорту "Україна" з розвитку Тарас Ящишин, на місці, де зараз розташовані тенісні корти, збудують нову частину спорткомплексу, а самі корти перенесуть на дах будівлі та адаптують їх для різних погодних умов.

"Проектом передбачено, що вони будуть виноситися на 2-3 поверх. Ми передбачаємо там розбірний каркас, і можна буде корти накрити спеціальним брезентом, що дозволить використовувати їх у погану погоду", - розповів він.

У прес-релізі "Палацу спорту" уточняється, що ця реконструкція буде здійснюватися відповідно до рекомендацій Федерації тенісу України:

"Нові корти відповідатимуть найсучаснішим стандартам: матимуть спеціальне покриття, що дозволить проводити міжнародні турніри впродовж року, а також виховувати спортсменів міжнародного класу".

Проект реконструкції також передбачає спорудження підземного паркінгу та облаштування громадського простору на території спорткомплексу.

Нагадаємо, "Палац спорту Україна" був збудований у 1986 році. Сьогодні частину приміщень спорткомплексу здають в оренду під спортивні та виставкові зали, магазини. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Призначай побачення: на даху архіву у Львові облаштують кінозал

Де саме: у Львові будуватимуть новий дитсадок

Візуалізація: як зміниться площа Петрушевича у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах