Хто саме: безкоштовний проїзд в автобусах Львівщини матимуть лише 5 категорій пільговиків

Новина - Транспорт та інфраструктура - Хто саме: безкоштовний проїзд в автобусах Львівщини матимуть лише 5 категорій пільговиків

Новина - Транспорт та інфраструктура - Хто саме: безкоштовний проїзд в автобусах Львівщини матимуть лише 5 категорій пільговиків

Транспорт та інфраструктура
04 червня 2018 15:30

До 15 червня місцеві органи влади на Львівщині мають ухвалити рішення про монетизацію пільг на перевезення в транспорті, у випадку відмови – за проїзд платитимуть усі, за винятком 5 категорій пільговиків. Про це  VG Львів  повідомила прес-служба Асоціації перевізників Львівщини.

Відповідне рішення було ухвалено вчора, 31 травня, у Львівській обласній державній адміністрації на зібранні керівників автотранспортних підприємств Львівщини, що відбулося за ініціативою голови облдержадміністрації.

"До 15 червня 2018 року районні ради, районні державні адміністрації, міські ради та об’єднані територіальні громади відповідно до постанови Кабінету міністрів України №197 від 14 березня 2018 року зобов’язані прийняти рішення щодо монетизації транспортних пільг чи відшкодування втрат перевізникам від пільгових перевезень", – йдеться в повідомленні.

У разі неприйняття відповідного рішення органом місцевого самоврядування до вказаної дати, наголошують в Асоціації перевізників Львівщини, починаючи з 15 червня 2018 року, право безкоштовного проїзду в автобусах міського, приміського і міжміського сполучення залишається для: учасників бойових дій; бійців-добровольців АТО; осіб з інвалідністю внаслідок війни; членів сімей загиблих у війні; осіб з інвалідністю першої групи по зору та особи, що супроводжує.

"Для всіх інших пасажирів впроваджується 100% оплата вартості проїзду", – наголосили в облдержадміністрації. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Втричі дорожче: біля львівського аеропорту зросла вартість паркування

Дізнайся: коли розпочнуть будівництво канатної дороги у Львові

Приїхали: у Львові вщент згоріла маршрутка

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах