Квитки від 29 євро: зі Львова з’являться нові авіарейси до Рима та Мілана

Новина - Транспорт та інфраструктура - Квитки від 29 євро: зі Львова з’являться нові авіарейси до Рима та Мілана

Новина - Транспорт та інфраструктура - Квитки від 29 євро: зі Львова з’являться нові авіарейси до Рима та Мілана

Транспорт та інфраструктура
12 червня 2018 17:15

З 22 червня італійський авіаперевізник Ernest Airlines розпочне виконувати зі Львова рейси до Рима та Мілана (Мальпенса). Про це  VG Львів  повідомила прес-служба Львіської облдержадміністрації. 

Початкова ціна квитків зі Львова до Рима та Мілана (Мальпенса), за словами президента Ernest Airlines Шеді Ель Таніра, – 29 євро. Окрім цих нових рейсів, наразі зі Львова Ernest Airlines по тричі на тиждень літає до Венеції та Мілана (Бергамо), та до чотирьох разів на тиждень збільшила частоту польотів до Неаполя.

Президент Ernest Airlines Шеді Ель Танір відзначив, що усі рейси зі Львова, які авіакомпанія виконує, дуже популярні. "Нам дуже важливо було відкрити зі Львова ці два напрямки, бо Рим зручний з огляду на сполучення з іншими італійськими містами, а Мілан – це столиця моди і бізнесу. Це вже буде п’ять напрямків зі Львова. І завдяки нашим дуже успішним польотам зі Львова до Неаполя ми на час літнього сезону збільшили кількість рейсів з трьох до чотирьох. Відтак до кінця літа ми виконуватимемо 16 рейсів на тиждень, а з вересня – по 15 рейсів", – сказав Шеді Ель Танір.

Авіакомпанія також розглядає можливість відкрити зі Львова напрямки в інші європейські міста.

Загалом з початку 2018 року зі Львова відкрили 13 нових напрямків. Шість рейсів відкрив угорський лоукостер Wizz Air: до польських Гданська, Вроцлава та Катовіце, до німецьких Берліна та Дортмунда, а також до столиці Великобританії Лондона. Українські авіаперевізники МАУ та Yanair відкрили рейси до Барселони та Батумі відповідно.

За словами директорки львівського аеропорту Тетяни Романовської, йдуть перемовини про відкриття нових напрямків зі Львова до Європи, зокрема до Франції і Нідерландів.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Збирайся швидше: Wizz Air розпочне польоти зі Львова до Дортмунда набагато раніше

Полетіли: МАУ збільшила кількість авіарейсів до Італії

Збирай речі: зі Львова відкриють прямий авіарейс до Лісабону

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах