Їдь ровером: у Львові скасували один із автобусних маршрутів

Новина - Транспорт та інфраструктура - Їдь ровером: у Львові скасували один із автобусних маршрутів

Новина - Транспорт та інфраструктура - Їдь ровером: у Львові скасували один із автобусних маршрутів

Транспорт та інфраструктура
15 червня 2018 17:45

У Львові знову скасували маршрут приватного перевізника "Успіх-БМ" №49, що курсував від Приміського вокзалу до вул. Величковського. Про це  VG Львів  повідомила прес-служба Львівської міськради.

Як розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури  Андрій Білий, від завтра автобус №49 знову не курсуватиме.

"Приватний перевізник відмовляється виконувати свої обов’язки згідно з договором, і ми його розуміємо, бо в них є певні збитки. Вони звернулися до нас, аби їм надавали компенсацію. Законно ми цього зробити не можемо, тому від завтра автобус №49 до Рясного курсувати не буде", — розповів  Tvoemisto.tv  Андрій Білий.

За його словами, навіть під час проведення нового конкурсу, перевізники найімовірніше не подаватимуть пропозицій на цей маршрут. Тому із вересня його планують передати на обслуговування комунальному АТП-1. Наразі вирішують, яким чином маршрут №49 може обслуговуватись АТП-1. Відтак, за словами Андрія Білого, маршрут знову може запрацювати з вересня цього року. 

Він також додав, що на автобусі маршруту №6А до Рясного, на який із понеділка додали дві одиниці транспорту, продовжили час роботи, і він курсуватиме до 22:00.

"Крім цього, є трамвайне сполучення між церквою Анни і Залізничним вокзалом. Так, для людей є незручності, але вони не такі критичні", — розповів Андрій Білий.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Вози повітря: у Львові всі пасажири вийшли з маршрутки через відмову водія везти пенсіонера

Бабуся з шилом: з’явилися нові подробиці нападу на пасажира львівської маршрутки

Фотофакт: у Львові "тріснула" переповнена маршрутка

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах