Відеофакт: після півторарічного ремонту Личаківською проїхали перші автомобілі

Вулицю Личаківську відкрили для руху транспорту.

Вулицю Личаківську відкрили для руху транспорту.

Транспорт та інфраструктура
16 серпня 2018 10:44

Вулицю Личаківську після півторарічного ремонту відкрили для руху транспорту. Потік машин запустили вулицею о 18 годині в середу 15 серпня. Про це повідомляє ZAXID.NET. Реконструкція магістральної вулиці обійшлась майже у 6 мільйонів євро. Гроші на ремонт вулиці надав Європейський банк реконструкції та розвитку.

Десять маршрутів громадського транспорту відтепер знову поїдуть звичним шляхом. Від сьогодні, 16 серпня, на свої попередні схеми руху повертаються дев’ять маршрутів — №5а, 15, 18, 24, 29, 36, 47а, 50, нічний автобус 5Н.

"Вона буде відкрита повністю для проїзду громадського транспорту. Єдине, поки що одна смуга буде перекрита зі сторони трамвайної колії, бо там працюватиме техніка для завершення трамвайної колії. Все йде за планом, і ми плануємо до 1 вересня відкрити трамвайну колію до вулиці Пасічної", — розповів заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

Тепер дорогу розширили до трьох смуг, а до ремонту вулиця мала дві.  Окрім заміни колектора, на Личаківській повністю оновили дорожнє полотно, вуличне освітлення та проклали понад кілометр трамвайної колії. Згодом вулицю облаштують дорожніми знаками та світлофорами.

Нагадаємо, 25 березня 2017 року розпочався капітальний ремонт вулиці Личаківської (на ділянці від вулиці Мечникова до вулиці Пасічної з розворотним кільцем трамвая). 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Схема об'їзду: у Львові ремонтують вулицю Піскову

Чекати недовго: Укравтодор відремонтує трасу Львів – Умань

З миру по нитці: бруківку для вулиці Просвіти візьмуть з різних районів Львова

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах