Де саме: на Львівщині збудують нову дорогу та розширять трасу

Трасу Львів - Тернопіль розширять з двох існуючих смуг до чотирьох

Трасу Львів - Тернопіль розширять з двох існуючих смуг до чотирьох

Транспорт та інфраструктура
01 листопада 2018 14:34

Трасу Львів - Тернопіль розширять з двох існуючих смуг до чотирьох. Ця ділянка дороги стане першою частиною Go Highway. Служба автомобільних доріг уже розробляє техніко-економічне обгрунтування та проектну документацію на реконструкцію дороги М-09 на вказаній ділянці. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Укравтодору.

За планом реконструкції 57 кілометрів наявної дороги розширять з 2 до 4 смуг та збудують 55 кілометрів нових об’їзних доріг у населених пунктах.

У межах проекту планують збудувати нову з’єднувальну дорогу між трасами М-06 та М-09. За попередньою інформацією, нове шосе буде відгалужуватися від М-06 біля села Загірці та вливатиметься у швидкісну трасу Львів – Тернопіль біля Золочева. Протяжність нової дороги становитиме приблизно 20 кілометрів, пише tvoemisto.tv.

Це дозволить зменшити навантаження на трасу М-06 на ділянці Броди – Львів, а водіям, які прямують з боку Рівного в напрямку Львова, – заощадити до 25-30 хвилин часу на кожній поїздці. Остаточне рішення щодо нової дороги мають ухвалити після затвердження техніко-економічного обгрунтування. Реалізовуватимуть проект за кредитні кошти.

Нагадаємо, Укравтодор відремонтує трасу Львів – Тернопіль – Хмельницький – Вінниця – Умань до кінця 2018 року. Траса є частиною пріоритетного коридору, який називають GO Highway.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Стане краще: у Личаківському районі Львова відремонтують ще одну вулицю

Як зміниться: вулиця Руданського у Львові стане пішохідною

За 10 мільйонів: на Сихові облаштують сквер та двосторонні велодоріжки

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах