Хочеш їхати — плати: депутати не підтримали обидві петиції проти подорожчання проїзду

Депутати не підтримали обидві петиції проти подорожчання проїзду у Львові

Депутати не підтримали обидві петиції проти подорожчання проїзду у Львові

Транспорт та інфраструктура
20 грудня 2018 15:59

Сьогодні, 20 грудня, депутати не підтримали жодну з петицій щодо недопущення подорожчання проїзду у міському автобусному транспорті. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У першій петиції йшлося про підвищення тарифу лише після впровадження електронного квитка. За словами депутатів, якщо підтримати цю петицію, через економічно необґрунтований тариф збитки для перевізників після впровадження е-квитка можуть становити 300-400 мільйонів гривень.

Вимогою другої петиції було не допустити підвищення вартості проїзду без суттєвого покращення якості перевезень. Депутати аргументували відмову тим, що немає чітко прописаних умов, за якої якість може бути покращеною, тож і цю петицію також не підтримали.

Додамо, 26 листопада, у Львівській міськраді відбулися громадські слухання щодо недопущення підняття ціни на проїзд у громадському транспорті. За результатами переговорів, які тривали понад дві години, громадськість не підтримала ідею заборонити підняти вартість проїзду в автобусах міста до 9 гривень, бо львів’ян виявилось утричі менше, ніж представників перевізників.

Нагадаємо, львівські перевізники вимагають підвищити вартість проїзду у Львові до 9 гривень. Підвищення цін перевізники аргументують швидким зростанням ціни на пальне та масовим звільненням водіїв. Натомість львів'яни, 14 листопада, зареєстрували електронну петицію проти підвищення тарифів на проїзд без суттєвого покращення якості та графіку обслуговування маршрутів.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Щоб не плакать, я сміявсь: добірка курйозів у львівських маршрутках

Вози повітря: у Львові всі пасажири вийшли з маршрутки через відмову водія везти пенсіонера

Забита людьми львівська маршрутку "летіла" по зустрічній: пасажири обурені, що їх зупинила поліція

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах