З розетками і кондиціонерами: коли Львовом курсуватимуть нові тролейбуси "Електрон"

Львовом курсуватимуть нові тролейбуси "Електрон"

Львовом курсуватимуть нові тролейбуси "Електрон"

Транспорт та інфраструктура
18 лютого 2019 14:21

Сьогодні, 18 лютого, "Львівелектротранс" підписав контракт з "Електронтрансом" про поставку 50 нових 12-ти метрових низькопідлогових тролейбусів. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Згідно з угодою, придбають 50 нових тролейбусів, реконструюють тролейбусну контактну мережу та два депо, розташованих на вулиці Промисловій (трамвайне депо) і вулиці Тролейбусній (тролейбусне депо).

 "Через півроку ми маємо отримаємо перших 10 тролейбусів. Тривалість контракту 44 тижні від дати отримання авансового платежу постачальником", — повідомила керівниця реалізації проектів "Львівелектротрансу" Ірина Іванишин.

У нових тролейбусах буде кондиціонування салону, покращена система відстежування тролейбуса, зменшення шуму, вбудовані зарядки для телефону та Wi-Fi.

Як повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий, ліврея нових тролейбусів враховуватиме результати конкурсу брендування. Основний колір – лимонний відтінок жовтого кольору.

Нагадаємо, цьогоріч Львів придбав 150 нових автобусів на умовах лізингу та 30 вживаних берлінських трамваїв за кошти кредиту ЄБРР. Крім того, наступного року за кошти кредиту Європейського інвестиційного банку планують придбати ще 100 нових автобусів і 10 нових трамваїв.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Не мовчи: як львів'янам поскаржитись на порушення графіку руху транспорту

Пересідай безкоштовно: в електротранспорті Львова запровадять нововведення

Надішли SMS: з’явилися нові способи оплати проїзду у львівському електротранспорті

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах