Автовокзал "Двірцевий" закривають: де купувати квитки і чекати автобуси

Де купувати квитки і чекати автобуси після закриття автовокзалу «Двірцевий»

Де купувати квитки і чекати автобуси після закриття автовокзалу «Двірцевий»

Транспорт та інфраструктура
21 березня 2019 14:02

Прес-секретар львівського автовокзалу "Двірцевий" розповів, де зупинятимуться автобуси та де купувати квитки після закриття автовокзалу.

З 22 березня розпочинається ІІ етап реконструкції площі, під час якого буде закрито автостанцію. Відповідно, з 25 березня змінять місце відправлення усі автобусні маршрути — міжнародні і приміські, які відправлялися в Автовокзалу "Двірцевий". 
 
"У зв'язку із реконструкцією площі Двірцевої, змушені перенести платформи відправлення автобусів. Із 25 березня автобуси міжнародного сполучення та рейси до Трускавця, Моршина і Східниці відправлятимуться із парковки біля Залізничного вокзалу, поруч із зупинками міського громадського транспорту. Там же ж буде облаштовано касу для придбання квитків. Міжобласні автобуси та рейси до Дрогобича та Шкло відправлятимуться та зупинятимуться на Приміському вокзалі. Також на цій локацій можна буде придбати квитки на проїзд безпосередньо у наших працівників. Вони будуть одягнуті в жовті жилети з написом на плечах "Автовокзал "Двірцевий". У них будуть касові апарати, тому зможуть видрукувати необхідний квиток", — розповів Коваль.

За його словами, на міжнародні маршрути також можна буде придбати квитки он-лайн: на сайті ewe.ua. Це буде зручніше для пасажирів і розвантажить каси.

"Вся актуальна інформація про розклад руху автобусів, стан ремонту площі та діяльність автостанції буде на фейсбук-сторінці Автовокзал "Двірцевий" та East West Eurolines. Туди можна буде надсилати побажання, відгуки і скарги. Таким чином ми намагаємося підняти якість обслуговування і налагоджуємо комунікацію із нашими пасажирами", — додав Коваль.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Фотошок: як виглядає львівська "кавалєрка" за 1600 гривень у місяць

Перед смертю став на коліна: на львівському вокзалі знайшли труп

З метеостанцією і підсвіткою: біля львівської опери з’явиться сухий фонтан

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах