Схема: на площі Двірцевій змінили організацію дорожнього руху

З 22 березня 2019 року, на час реконструкції у Львові площі Двірцевої, впроваджуються зміни в організації дорожнього руху.

З 22 березня 2019 року, на час реконструкції у Львові площі Двірцевої, впроваджуються зміни в організації дорожнього руху.

Транспорт та інфраструктура
22 березня 2019 13:17

Від сьогодні, 22 березня, у Львові на площі Двірцевій закрили для проїзду дорожню частину з лівого краю площі і до головного входу у приміщення залізничного вокзалу. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

"Триває реконструкція площі Двірцевої. Роботи розширюються і з 22 березня фактично розпочинаємо ІІ етап реконструкції площі. Отож, 22 березня закривається в’їзд для автомобілів на Автостанцію. З 25 березня (понеділок) буде закрито вже саму Автостанцію. Відповідно з 25 березня усі міжнародні рейси будуть відправлятися з парковки біля вокзалу, поруч із зупинкою громадського транспорту. Також звідси буть відправлятися автобуси, які курсують в Трускавець і в Моршин. Усі інші автобуси, які зараз курсують до Автостанції на пл. Двірцевій, будуть перенесені на Приміський вокзал. Трамваї і міські автобуси курсуватимуть без змін. Відновити роботу Автостанції плануємо до кінця цього року", – йдеться у повідомленні.

З 26 березня буде перекрито для проїзду частини вулиці Чернівецької. Тобто права частина вулиці буде закрита, а на лівій буде організовано реверсний рух.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури, з 08:00 22 березня і до 08:00 26 березня проїзд транспорту на пл. Двірцевій буде здійснюватися відповідно до схеми №2.

Схема об'їзду площі Двірцевої №2 діятиме з 26 березня 2019 року.

Схема об'їзду площі Двірцевої №2 діятиме з 26 березня 2019 року.

А з 08:00 26 березня і до 22:00 22 травня 2019 року проїзд транспорту здійснюватиметься відповідно до схеми №3.

Схема об'їзду площі Двірцевої №3 діятиме з 22 березня 2019 року.

Схема об'їзду площі Двірцевої №3 діятиме з 22 березня 2019 року.

Нагадаємо, "Інститут просторового розвитку" розробив проект реконструкції площі Двірцевої. Після реконструкції тут з’явиться більше пішохідного простору. Проектом реконструкції передбачено облаштування окремих смуг руху для громадського та приватного транспортів. Вулицю Чернівецьку планують розділити на дві частини з допомогою широкої пішохідної алеї, а замість кільця облаштують сучасний фонтан. Ліва частина площі Двірцевою буде спеціальною зоною для приватних авто. Також в межах проекту планують облаштувати десятки майданчиків для швидкої висадки пасажирів – kiss&ride. 

Реконструкція площі Двірцевої відбуватиметься поетапно. Від 1 березня закрили першу частину площі, з 22 березня закриють Автостанцію і, приблизно, з 15 травня трамваї перестануть курсувати до вокзалу, а будуть розвертатися на вулиці Городоцькій біля депо. З 31 березня Львівська філія "Укрзалізниці" вводить додаткові зупинки на станції "Підзамче" для 53 поїздів. Таким чином мають розвантажити центральний вокзал.

Додамо, що отак виглядала площа Двірцева у Львові 100 років тому.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Фотошок: як виглядає львівська "кавалєрка" за 1600 гривень у місяць

Перед смертю став на коліна: на львівському вокзалі знайшли труп

З метеостанцією і підсвіткою: біля львівської опери з’явиться сухий фонтан

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах