Мрії здійснюються: після ремонту найгіршою вулицею Львова їздитиме автобус

Після завершення ремонту вулиці Курмановича у Львові нею буде їздити окремий автобусний маршрут.

Після завершення ремонту вулиці Курмановича у Львові нею буде їздити окремий автобусний маршрут.

Транспорт та інфраструктура
21 жовтня 2019 15:24

Після завершення ремонту вулиці Курмановича у Львові тут буде їздити окремий автобусний маршрут. Таке рішення було прийнято після робочої поїздки міського голови Львова Андрія Садового на вже згадану вулицю, де розпочато ремонт дороги. Місцеві мешканці розповіли меру, що вже кілька років поспіль просять запустити автобус. 

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий підтвердив VG Львів, що такий автобусний маршрут справді курсуватиме вулицею Курмановича. Коли його відкриють і яким він буде поки що невідомо. 

Нагадаємо, 15 жовтня у Львові розпочали ремонт найгіршої вулиці міста – Курмановича. Нічний жах місцевих водіїв і пішоходів поки що перекрили на ділянці від початку вулиці до Данила Апостола. Це понад пів кілометра.

На ремонт вулиці Курмановича виділили 18 мільйонів гривень. На ці гроші підрядник повністю замінить каналізацію та інші мережі. Також зробить основу майбутньої дороги і укладе перший шар асфальту. Озелененням планують зайнятися вже влітку наступного року.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, вулиця буде перекрита до 22.00 31 грудня 2019 року. Як об'їхати — за посиланням.

Нагадаємо, які вулиці Львова відремонтують у 2019 році.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах