Підтримай: львів'яни вимагають продовжити гафік руху громадського транспорту

Львів'яни вимагають продовжити курсування маршруток

Львів'яни вимагають продовжити курсування маршруток

Транспорт та інфраструктура
19 листопада 2019 12:11

Львів'яни вимагають продовжити курсування громадського транспорту до 23:00. Відповідну петицію опублікували на сайті Єдиної системи електронних петицій.

Автор звернення Данило Березюк зазначив, що відсутність автобусів та електротранспорту у вечірній час є однією із головних проблем, пов’язаних із транспортом у Львові. Він пропонує зобов’язати перевізників забезпечувати на кожному маршруті "денну" кількість транспорту (тобто таку саму, як протягом дня) до 22:00. А в проміжку між 22:00 та 23:00 кількість транспорту на маршрутах уполовину зменшити.

 "Зрозуміло, що механізм реалізації цієї ініціативи буде доволі довгим і складним, однак вирішення даної проблеми має бути на порядку денному міської влади. Кожен львів'янин має бути впевненим, що зможе ввечері доїхати додому не лише на таксі, а й автобусом, тролейбусом чи трамваєм", – йдеться у петиції.

Станом на 19 листопада вона забрала 375 підписів мешканців. Для того, аби її розглянули депутати ЛМР під час пленарного засідання, необхідно зібрати щонайменше 500 голосів.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах