З фонтаном і лавандою: на Тершаковців облаштують громадський простір

З фонтаном і лавандою: на Тершаковців облаштують громадський простір фото

З фонтаном і лавандою: на Тершаковців облаштують громадський простір фото

Транспорт та інфраструктура
08 квiтня 2020 13:35

У Львові облаштують новий громадський простір на вулиці Тершаковців. Йдеться про ділянку від Туган-Барановського до вулиці Костя Левицького.

Як розповіли Tvoemisto.tv  у Львівському комунальному підприємстві «Інститут просторового розвитку», яке працює над проєктом, тут облаштують двосторонню велодоріжку, розділювальну зелену смугу, встановлять вісім велостійок та антипаркувальні стовпці. Також забезпечать піднятий проїзд до будинку №1.

У Львові на Тершаковців облаштують громадський простір. Візуалізація  ЛКП «Інститут просторового розвитку». У Львові на Тершаковців облаштують громадський простір. Візуалізація ЛКП «Інститут просторового розвитку».

На оновленій вулиці будуть відпочинкові зони із лавочками, вуличними стільцями з підставкою і тими, що крутяться, та підвісними кріслами-гойдалками.

Навпроти Храму Святої Трійці УГКЦ у зеленій зоні буде відпочинкова зона із нерухомими інтерактивними елементами у вигляді прямокутників різноманітних геометричних параметрів. Проєктом також передбачили облаштування фонтану.

На оновленій вулиці будуть відпочинкові зони із лавочками та вуличними стільцями. .Візуалізація  ЛКП «Інститут просторового розвитку». На оновленій вулиці будуть відпочинкові зони із лавочками та вуличними стільцями. .Візуалізація ЛКП «Інститут просторового розвитку».

Саму територію освітлять, також у квітниках організують декоративне освітлення.

Вулицю озеленять, зокрема висадять барбарис, чорні сосни, китайський церцис, японську спірею та лаванду.

Вулиця Тершаковців у найближчому майбутньому. .Візуалізація  ЛКП «Інститут просторового розвитку». Вулиця Тершаковців у найближчому майбутньому. .Візуалізація ЛКП «Інститут просторового розвитку».

До благоустрою території також входитиме відновлення газонів, розміщення декоративних каменів та багаторічників уздовж припіднятого проїзду, щоб запобігти паркуванню на газонах.

Проєктанти передбачили облаштування понижуючих бордюрів та покриття для безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення.

Нагадаємо, в Уряді розглядають можливість поступового послаблення карантину, що може розпочатись вже з середини квітня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах