Що сталося: виїзди зі Львова заблоковано

Що сталося: виїзди зі Львова заблоковано  фото

Що сталося: виїзди зі Львова заблоковано фото

Транспорт та інфраструктура
22 квiтня 2020 13:15

Сьогодні, 22 квітня, виїзди зі Львова заблоковано. На це у спільноті «Варта 1» масово скаржаться водії, які вирішили виїхати з міста Лева в обідній час.

Так, заблоковано виїзд із міста на вулиці Богдана Хмельницького. Величезний затор із Городоцького мосту в бік Городка. Стрийська на виїзд зі Львова теж «стоїть».

Що сталося: виїзди зі Львова заблоковано. Фото "Варта 1".Що сталося: виїзди зі Львова заблоковано. Фото "Варта 1".

Дорога зі Львова у бік Городка завмерла у заторах. Фото "Варта 1".Дорога зі Львова у бік Городка завмерла у заторах. Фото "Варта 1".

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області, у місті проводяться поліцейські операції. Розшукують вбивць чоловіка.

«До розшуку та затримання зловмисників задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. Поліцейські вживають усіх заходів для розшуку та затримання нападників. Вирішується питання правової кваліфікації події. Просимо усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити нападників, надавати інформацію на лінію 102», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у центрі Львова застрелили людину. Трагедія сталася сьогодні, 22 квітня, близько 10.00 на вулиці Академіка Павлова, 6.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах