Дізнайся: коли на Шевченка відкриють квазікільце

Дізнайся: коли на Шевченка відкриють квазікільце фото

Дізнайся: коли на Шевченка відкриють квазікільце фото

Транспорт та інфраструктура
24 квiтня 2020 10:39

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, коли на вулиці Шевченка відкриють квазікільце. За його словами, роботи на об’єкті розділили на чотири частини. Перший етап — це квазікільце, роботи над яким тривають зараз, другий етап — від церкви Анни до вулиці Ярослава Мудрого, потім від Ярослава Мудрого до Залізничної. Залишиться ще етап від Янівського цвинтаря до готелю «Нтон».

«Все розбито по етапах. Десь ще проектанти роблять проект, а де вже провели тендер — робота йде повним ходом. Планую, що на 2021 рік ми маємо вийти з повністю відремонтованою вулицею Шевченка, де будуть нормальні хідники, велодоріжки, якісне і сучасне покриття», — розповів Андрій Садовий.

Зараз роботи на Шевченка тривають на відрізку від Залізничної до Левандівської і передбачають організацію кільцевого руху на вулицях Тарасаса Шевченка, Левандівській і Залізничній.

«Сьогодні на 80−90% виконано роботи з облаштування сплавного колектора і в цілому всіх інженерних мереж — водопроводу, газопроводу, кабельних ліній тощо. По вулиці Залізнична – Проектована – Левандівська залишається облаштувати верхні шари дорожнього одягу, тротуари, зовнішнє освітлення і виконати благоустрій території. Левова частка робіт залишається на вул. Шевченка, де ми завершуємо заміну інженерних мереж, і приступаємо до облаштування корита під дорожній одяг. Якщо якась частина буде зроблена швидше, це мова про Залізничну – Проектовану – Левандівську, то, можливо, відкривати кільце будемо поетапно», — розповів інженер з інженерних мереж ТзОВ «Онур» Віктор Онищук.

Нагадаємо, що депутати Львівської міськради підтримали петицію про розширення вулиці Городоцької. Йдеться про ділянку на виїзді зі Львова від повороту до "Метро". 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах