Можуть знести: де у Львові краще не купувати нерухомість

Де у Львові краще не купувати нерухомість. Фото: Львівська міськрада.

Де у Львові краще не купувати нерухомість. Фото: Львівська міськрада.

Транспорт та інфраструктура
22 грудня 2020 13:21

У Львові продовжують виявляти самочинні будівництва, де нерідко, незважаючи на відсутність дозволів, активно продають нерухомість. Міськрада вкотре застерігає містян від купівлі житла у недобросовісних забудовників.

За інформацією міської ради, лише під час карантину Франківському районі Львова було виявлено і призупинено роботи на трьох об’єктах.

"За час карантину у нас було виявлено самочинні роботи на 3 об’єктах. Зокрема, на вул. Наукова, 7А (ТзОВ „Одеон“) та вул. Бойківська, 2. Роботи були призупинені раніше Інспекцією ДАБК, але, користуючись карантином та реорганізацією ДАБІ, забудовники продовжували роботи. Були скеровані відповідні звернення у поліцію та прокуратуру. Після цього будівництво на "Одеоні" зупинилось та не відновлювалось, а на вул. Бойківська, 2 зупинилось, але кілька днів тому його пробували поновити", — розповів голова Франківського району Орест Тимчишин.

У Шевченківському районі зафіксували самочинне будівництво на п’яти об’єктах. У Залізничному і Сихівському районах – по одному. Відповідні звернення щодо них вже скерували у поліцію.

Онлайн-мапа незаконних будов Львова: де краще не купувати квартиру.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах