Мрії здійснюються: в мерії обговорять збільшення кількості автобусів у Львові

В мерії обговорять збільшення кількості автобусів у Львові. Фото: FREEPIK.COM (умовне)

В мерії обговорять збільшення кількості автобусів у Львові. Фото: FREEPIK.COM (умовне)

Транспорт та інфраструктура
11 червня 2020 12:40

Напередодні, 10 червня, під час карантинних рейдів у Львові моніторингові групи перевірили міський транспорт, де виявили деякі порушення.

За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури Ірини Маруняк, в громадському транспорті виявили 27 людей без масок, а також 31 автобус, де були зайняті усі сидячі місця і пасажири стояли.

Відтак, у мерії обіцяють обговорити можливість збільшення кількості автобусів на певних маршрутах. Про які саме маршрути йдеться наразі не повідомили.

До слова, протягом 10 червня моніторингова група обстежила 170 об'єктів та склала 2 протоколи – по одному у Шевченківському (вулиця Величковського, 10) та Залізничному (вулиця Залізнична, 16) районах. Видали 28 попереджень, однак жодних закладів вчора не закрили.

Нагадаємо, карантинні рейди влаштовуватимуть й в наступні дні. До складу моніторингових груп ввійшли працівники райадміністрацій, працівники Держпродспоживслужби та правоохоронних органів. Розмір штрафу для порушників — від 17 до 34 тис. грн.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах