Поекспериментували і досить: у Львові не створюватимуть нових смуг транспорту

У Львові не створюватимуть нових смуг транспорту. Фото: Львівська міськрада.

У Львові не створюватимуть нових смуг транспорту. Фото: Львівська міськрада.

Транспорт та інфраструктура
22 червня 2020 16:47

Міський голова Львова Андрія Садовий заявив, що у зв’язку з великим автомобільним навантаженням у місті не будуть створювати нових смуг транспорту. А смугу громадського руху на вулиці Стрийській наразі ліквідують.

Про це повідомили у Львівській міськраді. 

«Щодо смуги громадського руху на вулиці Стрийській, то тут відбулась нескоординована дія в районній адміністрації. Колись ми прийняли відповідне рішення, просто зараз його не варто було реалізовувати. Потрібно звертати увагу на поточну ситуацію, тому такі рішення було неправильним. Там, де ми вже маємо смуги транспорту, там хай вони і залишаються, але зараз більше робити не потрібно. Коли у нас з’явиться більше одиниць транспорту (ми сьогодні маємо в тендері 100 автобусів) і запустим нормальну роботу перевізників (в тому числі і по області), тому можна буде щось корегувати. Сьогодні люди з області їдуть на роботу до Львова легковим транспортом. Це створює шалене навантаження», — сказав під час ефіру на радіо «Львівська хвиля» Андрій Садовий.

У Львові не створюватимуть нових смуг транспорту. Фото: Львівська міськрада.У Львові не створюватимуть нових смуг транспорту. Фото: Львівська міськрада.

Нагадаємо, планувалося, що у Львові на cеми вулицях облаштують окремі смуги для руху громадського транспорту. Таким чином у міській раді вирішили "пришвидшити" автобуси, надаючи перевагу у русі громадському транспорту, а не приватному.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах