Не тільки готелі: у Львові розпочали будівництво спорткомплексу

У Львові розпочали будівництво спорткомплексу. Фото: Львівська міськрада.

У Львові розпочали будівництво спорткомплексу. Фото: Львівська міськрада.

Транспорт та інфраструктура
23 червня 2020 16:49

У Львові розпочали будівництво нового спортивного комплексу. З'явиться він на вулиці Величковського. Будівельні роботи розпочали із облаштування мультифункційного майданчику з полівеніловим покриттям, зоною для Street Workout, вуличними тренажерами, футбольного поля з натуральною травою та бігових доріжок з поліуретановим покриттям.

Про це повідомили у Львівській міськраді.

«На вулиці Величковського, 16−18 активно тривають роботи по облаштуванню спортивного комплексу. Це будівництво першого з трьох запланованих комплексів в 2020—2021 роках. Тут буде мініфутбольний майданчик з натуральним покриттям, зона із вуличними тренажерами і громадський простір для відвідувачів. Об'єкт розбитий на 2 зони, зараз тримає перша черга будівництва. В цьому році ми облаштовуємо 8 спортивних майданчиків, але такого типу спортивна зона буде побудована вперше", — розповів директор ЛКП «Спортресурс» Ігор Самотій.

У Львові розпочали будівництво спорткомплексу. Фото: Львівська міськрада.У Львові розпочали будівництво спорткомплексу. Фото: Львівська міськрада.

Нагадаємо, наприкінці червня у Львові планують розпочати роботи з облаштування нового громадського простору на проспекті Червоної Калини, 68, що біля міської поліклініки №4 на Сихові.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах