Візуалізація: яким буде новий громадський простір на Сихові

Як виглядатиме новий громадський простір на Сихові. Фото: Львівська міськрада.

Як виглядатиме новий громадський простір на Сихові. Фото: Львівська міськрада.

Транспорт та інфраструктура
03 липня 2020 15:09

Вже наприкінці червня у Львові планують розпочати роботи з облаштування нового громадського простору на проспекті Червоної Калини, 68, що біля міської поліклініки №4 на Сихові.

Як повідомили в пресслужбі Львівської міської ради, загальна вартість виконання робіт з облаштування нового простору становить близько 7 мільйонів гривень.

Проект громадського простору розробляло «Інститут просторового розвитку». Новий простір облаштовуватимуть на проспекті Червоної калини, 68, від вулиці Скрипника до будівлі Сихівської райадміністрації.

За проектом, тут планують замінити пішохідне мощення плитки, облаштувати велодоріжки та опори освітлення, озеленити територію, встановити лавки, урни та велостійки.

Новий громадський простір на Сихові. Візуалізація ЛМРНовий громадський простір на Сихові. Візуалізація ЛМР

Новий громадський простір на Сихові. Візуалізація ЛМРНовий громадський простір на Сихові. Візуалізація ЛМР

«Зараз проводиться процедура закупівлі на технічний нагляд. Одразу після того, як буде визначена організація, що буде проводити технагляд, можна буде починати роботи. Як і планували, вони розпочнуться орієнтовно у другій половині червня», — повідомив начальник відділу комунального господарства Сихівської райадміністрації Віктор Західний.

Нагадаємо, стало відомо, який вигляд матиме сквер біля залізничного вокзалу у Львові після реконструкції площі Двірцевої. Тут буде дитячий майданчик, лавки і дуже багато зелені.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах