Каршерінг у Львові: за скільки і де можна орендувати авто

За скільки і де можна орендувати авто. Фото: unsplash.com (умовне)

За скільки і де можна орендувати авто. Фото: unsplash.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
23 червня 2020 17:23

До величного міста Львова часто приїздять туристи, аби відвідати родичів чи просто ознайомитись з містом. Та гості часто стикаються з проблемою транспортного колапсу у Львові. Та цю проблеми можна вирішити, адже як альтернативу громадському транспорту, або ж традиційному таксі, автомобіль на потрібний період можна взяти в оренду.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

VG Львів розповість своїм читачам, що таке каршерінг і де можна орендувати автомобіль у Львові.

Що таке каршерінг

Каршерінг у Львові. Фото: newstes.ruКаршерінг у Львові. Фото: newstes.ru

Каршерінг або короткострокова оренда з’явилася порівняно недавно і вважається прогресивною послугою. На відміну від класичного прокату, який оплачується подобово або погодинно, каршерінг – це автоматизована похвилинна оренда, яка допомагає дістатися з пункту А в пункт Б.

Як же працює каршерінг? За умовами, прокатні авто з ключами в замку запалювання припарковано по всьому місту. Вам достатньо визначити місцезнаходження найближчого до вас автомобіля, забронювати його й дістатися до транспорту. Знайти його нескладно – мобільний додаток точно вказує місце стоянки на карті. До того ж, багато компаній доповнюють свої карти кнопкою «блимнути», натиснувши на яку, ви швидко знайдете орендований транспорт за допомогою сигналу аварійки. Послуга надається з моменту натискання кнопки старту в мобільному додатку.

Оскільки послуга каршерінгу є досить новою на ринку, то пропозиція у Львові є зовсім не великою – аж один представник. Здебільшого власники компаній пропонують звичну оренду авто.

Car-$haring

Оренда авто у Львові. Фото: unsplash.comОренда авто у Львові. Фото: unsplash.com

Якщо ви як будь-яка активна людина не можете себе уявити без транспортного засобу у Львові, тоді вам на допомогу прийде прокат авто від Car-sharing – автопрокат будь-якого класу на потрібен вам відрізок часу. В компанії обіцяють авто з чистим і не прокуреним салоном, при необхідності -  встановлять GPS-навігатор чи дитяче крісло. Крім того, тут вам нададуть авто за 15 хвилин, а сервіс видачі авто працює цілодобово і обіціють привезти авто в будь-яку локацію міста, у представників «Car-$haring» мінімальні вимоги до документів і водійського стажу, також є повне страхове покриття. Головні умови – водій має досягти віку 23 роки та мати стаж водіння не менше 3-х років.

Де орендувати: по телефону (067) 622 19 85; за допомогою електронної пошти  service@car-sharing.dp.ua

Коли орендувати: цілодобово

Ціни:

Ціни на оренду авто. Скріншот з сайтуЦіни на оренду авто. Скріншот з сайту

LeoDrive

Оренда авто у Львові. Фото: unsplash.comОренда авто у Львові. Фото: unsplash.com

Компанія LeoDrive – це місцевий оператор, який пропонує авто в оренду, а автопарк компанії формують нові японські Toyota та Lexus. Тут можна замовити оренду авто з водієм, для пасажирських чи вантажних перевезень, на весілля чи для далеких подорожей. Для оренди транспорту в цій компанії потрібно: документ, який засвідчує особу, реєстраційний номер платника податків, посвідчення водія відповідної категорії.

Де орендувати: на вулиці Хуторівка, 40а; за номером телефону (073) 900 11 99; за допомогою електронної пошти info@leodrive.com.ua

Коли орендувати: у будні з 8:00 до 20:00, а в суботу – з 8:00 до 15:00

Ціни: від 59$ до 180$ за добу

Укр-прокат

Оренда авто у Львові. Фото: unsplash.comОренда авто у Львові. Фото: unsplash.com

І ще одна компанія, яка пропонує оренду авто у Львові – «Укр-прокат». В наявності автопрокату є такі авто: Smart Fortwo, Citroen С1, Skoda Fabia Combi, Peugeot 207, Opel Corsa, VW UP, VW Polo, VW Golf Variant, Suzuki Vitara, Hyundai Accent, Ford Focus, Ford Mondeo, Toyota Corolla, Renault Megane, Nissan Qashqai, Honda CR- V, VW Touareg, наявність яких потрібно уточнити перед бронюванням. У Львові мінімальний термін оренди авто - на добу, а тривалість оренди впливає на її ціну. Для оформлення оренди потрібен паспорт (вік громадянина - понад 21 років), водійське посвідчення (стаж водіння - від 2 років), банківська картка. Картка потрібна для блокування депозиту.

Де орендувати: на вулиці Любінській, 168 (аеропорт); за номером телефону (097) 078 88 48; за допомогою електронної пошти info@ukr-prokat.com

Коли орендувати: цілодобово

Ціни:

Оренда авто у Львові. Скріншот з сайтуОренда авто у Львові. Скріншот з сайту

Оренда авто у Львові. Скріншот з сайтуОренда авто у Львові. Скріншот з сайту

7Сars

Оренда авто у Львові. Фото: unsplash.comОренда авто у Львові. Фото: unsplash.com

Компанія 7Cars пропонує різні види автопрокату, серед яких оренда транспорту без водія чи з ним, а також довгострокова оренда авто. Для оренди авто без водія діють деякі умови: залежно від класу транспорту водій повинен досягнути певного віку та мати певний стаж водіння (для економ/стандарт/бізнес – від 21 року та від 2 років стажу, а для преміум класу - вік від 25 років і досвід водіння не менше 5 років). Також потрібно мати з собою посвідчення особи, ідентифікаційний код, водійські права категорії B. При оренді без водія пропонують цілодобову підтримку в дорозі - з вами на зв'язку завжди будуть менеджери компанії. Також авто на замовлення можуть доставити до курорту Буковель, в Івано-Франківськ, Стрий, Дрогобич, Трускавець та інші кутки Львівщини чи Львова.

Де орендувати: на вулиці Любінській, 168 (аеропорт «Львів») та на площі Палацовій, 1; за номером телефону (067) 657 47 87; за допомогою електронної пошти info@7cars.com.ua

Коли орендувати: щодня з 8:00 до 20:00

Ціни: від 33$ за добу (при довгостроковій оренді ціни дешевші, також вартість залежить від класу обраного авто)

RENTAL

Оренда авто у Львові. Фото: unsplash.comОренда авто у Львові. Фото: unsplash.com

Якщо ви плануєте орендувати автомобіль, та не знаєте, який саме транспорт вам потрібен, то експерти «RENTAL» вам допоможуть! Тут врахують всі побажання по марці, основними характеристиками, вартості прокату, а також ваші потреби. Основна умова – аби водій досяг віку 21 року, мав особисті та водійські документи, а також був стаж водіння не менше 2 років. Крім того, прокат авто передбачає 100% передоплату за весь планований період користування машиною, при цьому ви в будь-який момент можете продовжити або скоротити час оренди. Зі зручностей – тут можна орендувати дитяче крісло, систему навігації і Wi-Fi.

Де орендувати: на площі Ярослава Осмомисла, 5; за номером телефону (098) 000 88 87; за допомогою електронної пошти info@rental.ua

Коли орендувати: цілодобово

Ціни: від 23 € за добу (при довгостроковій оренді ціни дешевші, також вартість залежить від класу обраного авто)

Їдемо на море: 7 популярних українських курортів, умови і ціни 2020

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах