Велика вода: паводок зруйнував залізницю між Івано-Франківськом і Закарпаттям

Велика вода: паводок зруйнував залізницю між Івано-Франківськом і Закарпаттям. Фото: скріншот із відео.

Велика вода: паводок зруйнував залізницю між Івано-Франківськом і Закарпаттям. Фото: скріншот із відео.

Транспорт та інфраструктура
24 червня 2020 16:56

Повінь зруйнувала залізничне сполучення між Івано-Франківськом і Закарпаттям. Велика вода знесла залізничну інфраструктуру на перегонах Яремче – Микуличин та Микуличин – Ворохта. Відучора, 23 червня, призупинили курсування пасажирських та вантажних поїздів між Івано-Франківськом та Ворохтою.

Як повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій, не курсують приміські потяги №6402/6401 Івано-Франківськ – Ворохта – Івано-Франківськ. До карантину по цій колії курсували потяги з Києва, Сум до Ворохти, зі Львова, Одеси до Рахова, а також низка інших приміських електричок. У найближчі тижні чекати на них не варто.

Велика вода: паводок зруйнував залізницю між Івано-Франківськом і Закарпаттям фото 1Велика вода: паводок зруйнував залізницю між Івано-Франківськом і Закарпаттям фото 1

За інформацією «Укрзалізниці», на Прикарпатті через негоду не курсують також приміські поїзди між Коломиєю та Снятином.

Нагадаємо, повені на Прикарпатті затопили більше 4,5 тисяч будинків та зруйнували більше 90 мостів. Паводок пошкодив або зруйнував більше 400 кілометрів доріг, зокрема 23 червня селевий потік зійшов на національну трасу H-09 у Яремчі та Микуличині.

Найскладніша ситуація нині у гірських районах, де чимало сіл і присілків залишаються без автомобільного сполучення через зсуви ґрунту і руйнування дорожнього покриття. Президент Володимир Зеленський розпорядився направити гуманітарну допомогу у постраждалі області.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах