Готуй купальник: які львівські водойми розчистять найближчим часом

Готуй купальник: які львівські водойми розчистять найближчим часом. Фото: Pikabu.

Готуй купальник: які львівські водойми розчистять найближчим часом. Фото: Pikabu.

Транспорт та інфраструктура
12 серпня 2020 16:59

У Львові тривають роботи з очищення міських водойм. Загалом, за даними управління екології та природних ресурсів, у місті Лева нараховується 71 водний об'єкт, 43 з яких обслуговує місто. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Нинішнього року планується розчистити і облагородити шість водойм, на що загалом витратять 4 мільйона 90 тисяч гривень. Йдеться про такі об’єкти: водойма на перехресті Митрополита Лепківського-Заклинських, водойма на вул. І. Величковського, водойма на вул. Сотника В. Панаса, водойма вул. Замарстинівська, 270.

Готуй купальник: які львівські водойми розчистять найближчим часом.Готуй купальник: які львівські водойми розчистять найближчим часом.

Окрім того, з Громадського бюджету міста Львова виділено 3 мільйона гривень  на «Покращання благоустрою, технічного стану та обслуговування водойми на вул. П. Панча, 8−10 у м. Львові».

«Ми маємо намір повністю очистити озера, щоб вони були красивими, і щоб було де відпочивати. До цього повинні долучатись і мешканці міста. Адже там, де громадяни проявляють власну ініціативу, там більше порядку», — наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, озеро на вулиці Симоненка перетворять на відпочинкову зону та об'єднають із громадськими просторами біля сусідніх школи, медіатеки та поліклініки. Роботи мають розпочати вже цього року.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах