Три школи і сім дитсадків: на район Під Голоском чекають покращення

Три школи і сім дитсадків: на район Під Голоском чекають покращення. Фото: unsplash.com (умовне).

Три школи і сім дитсадків: на район Під Голоском чекають покращення. Фото: unsplash.com (умовне).

Транспорт та інфраструктура
27 липня 2020 13:13

У районі Під Голоском у Львові з’являться сім дитсадків і три школи. Депутати Львівської міськради вже виділили три земельні ділянки для облаштування закладів освіти. Відповідне рішення ухвалили 24 липня. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Йдеться про такі ділянки: вул. Проєктована, 6 (район Під Голоском), вул. Під Голоском, вул. Малоголосківській; відрізок дороги на вул. Щеповій (проєктованій) — від вул. Під Голоском до вул. Млинової.

Нагадаємо, на район Під Голоском у Львові чекають великі зміни – тут планують збільшити кількість зелених зон, закладів шкільної та дошкільної освіти. А коли побудують всі закладені в новому плані будинки, то кількість мешканців району може зрости від 8 тисяч до 26 тисяч осіб.

За даними аудиту, у районі «Під Голоском» закладено сім закладів дошкільної освіти, а також три школи, розраховані на 1700 учнів. До 30 вересня в першому садочку мають бути завершені всі роботи. Управління освіти, до якого на баланс перейде садок, вже оголосило тендер на закупівлю обладнання та інвентар. Відтак, до кінця 2020 року діти вже зможуть піти у садок.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах