Дізнайся: коли відкриють фонтан на Двірцевій

Коли відкриють фонтан на Двірцевій. Фото: Ukrainian Urban Awards

Коли відкриють фонтан на Двірцевій. Фото: Ukrainian Urban Awards

Транспорт та інфраструктура
29 липня 2020 10:58

У Львові поступово завершують реконструювати площу Двірцеву – простір, який першим зустрічає туристів на Головному вокзалі. Так, вже на початку серпня обіцяють відкрити фонтан.

Як повідомили в пресслужбі Львівської міськради, замовником робіт з реконструкції площі Двірцевої є ЛКП «Львівавтодор», а виконавцем робіт, відповідно до тендеру — ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

«Уже встановлені мостики до фонтану. Підрядник очікує підключення напруги до електромереж. Зараз на завершальному етапі погодження договору про підключення напруги до фонтану. Буде зроблене тестування, й опісля відбудеться облицювання коло самих мостиків фонтану. Відкриття фонтану плануємо в першій декаді серпня», — прокоментувала Оксана Єстеферова.

До слова, проектом реконструкції площі Двірцевої було передбачено збільшення інфраструктури громадського транспорту та кількості зупинок, облаштування громадського простору та сучасного фонтану тощо. Згідно з договором, укладеним з підрядною організацією, вартість робіт становить 165,5 мільйонів гривень.

Площа Двірцева. Фото: ЛМРПлоща Двірцева. Фото: ЛМР

Нагадаємо, стало відомо, який вигляд матиме сквер біля залізничного вокзалу у Львові після реконструкції площі Двірцевої. Тут буде дитячий майданчик, лавки і дуже багато зелені.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах