Схема об'їзду: Пекарську перекриють на чотири місяці

У Львові перекриють рух по вулиці Пекарській. Фото: pexels.com

У Львові перекриють рух по вулиці Пекарській. Фото: pexels.com

Транспорт та інфраструктура
31 серпня 2020 14:33

Від завтра, 1 вересня, у Львові на чотири місяці перекриють рух по вулиці Пекарській. Через ремонт закриють ділянку від вулиці Шімзерів до Мечникова. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, Пекарську ремонтуватимуть з 1 вересня і до 31 грудня 2020 року до вулиці Тершаківців.

У Львові на чотири місяці перекриють рух по вулиці Пекарській. Схема міськради ЛьвоваУ Львові на чотири місяці перекриють рух по вулиці Пекарській. Схема міськради Львова

Проектом реконструкції Пекарської, який розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку, передбачено капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об'єкта, заміна існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку.

 Також проектом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення. Влаштування благоустрою території.

Ватість ремонту 109,4 мільйонів гривень.

Нагдаємо, з 31 серпня перекрито рух транспорту на вулиці Маєра Балабана.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах