З центру на Сихів – пішки: львів’яни скаржаться на «амбалів», які не пускають у трамваї

З центру на Сихів – пішки: львів’яни скаржаться на «амбалів», які не пускають у трамваї.

З центру на Сихів – пішки: львів’яни скаржаться на «амбалів», які не пускають у трамваї.

Транспорт та інфраструктура
09 вересня 2020 11:33

Львів’яни скаржаться на чоловіків спортивної статури, які не пускають у трамваї пасажирів. Йдеться про ті випадки, коли усі місця для сидіння зайняті. Про це повідомила одна з пасажирок, опублікувавши відповідне фото. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Влада нас береже! Гляньте, що придумали! Поставили двох амбалів, які не пускають у 8-й трамвай, бо всі сидячі місця зайняті. Як вам таке??? Згідні з таким захистом людей від ковіду? Як ви думаєте, якщо із Сихова в центр і назад пішки будемо ходити, то здоров'я добавиться?», - написала Olga Baltrunas.

З центру на Сихів – пішки: львів’яни скаржаться на «амбалів», які не пускають у трамваї. Фото:  Olga Baltrunas.З центру на Сихів – пішки: львів’яни скаржаться на «амбалів», які не пускають у трамваї. Фото: Olga Baltrunas.

Жінка додала, що у трамвай таки потрапила, але в інший. «Амбали» стоять не на всіх зупинках.

«Потім народ дружно перейшов на інший бік (і я в їх числі) і запхались у 4-у. Логіки не розумію, як в багатьох речах, які так чи інакше дотичні до ковіду», - написала пасажирка.

Нагадаємо, у львівських автобусах, трамваях і тролейбусах під час карантину заборонено перевозити більшу кількість пасажирів, аніж передбачено місць для сидіння, а також у транспортних засобах, де відсутні засоби індивідуального захисту (як у пасажирів, так і у водія). У випадку виявлення порушення поліція складає акт про вчинення адміністративного правопорушення, що може загрожувати штрафом у розмірі від 17 до 34 тисяч гривень для водія, і від 34 до 170 тисяч гривень — для перевізника.

Додамо, що цей тиждень на зупинках громадського транспорту у Львові розпочався для містян із довжелезних черг. Сісти було важко не лише у маршрутки, але й трамваї і тролейбуси. На роботу вчасно потрапили далеко не всі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах