Бережи нерви: львів'ян і туристів закликають зберігати спокій

Бережи нерви: львів'ян і туристів закликають зберігати спокій. Фото: uplash.

Бережи нерви: львів'ян і туристів закликають зберігати спокій. Фото: uplash.

Транспорт та інфраструктура
16 вересня 2020 09:45

Наступного тижня у Львові лунатимуть сирени: фахівці перевірятимуть обладнання. Львів'ян і туристів закликають зберігати спокій. Читайте всі новини Львова за сьогодні

У середу, 16 вересня, з 14.50 до 14.55 у Львові перевірятимуть готовність автоматизованої системи централізованого оповіщення.

«Це буде навчальне оповіщення за сигналами цивільного захисту з увімкненням мобільних та стаціонарних комплексів гучномовного обладнання, електричних сирен та передачі інформації через телебачення та радіомовлення. Практичних заходів відпрацьовувати не будуть», — зазначили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

В управлінні зауважили, що звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім». Почувши його, слід увімкнути гучномовці проводового радіомовлення, налаштувати ефірні радіоприймачі в ФМ-діапазоні, а телевізійні приймачі переключити на ефірний канал цифрового телебачення в мережі Т2 та прослухати повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах