П’ятничний жах автомобіліста: пропускну спроможність Галицького перехрестя покращать

П’ятничний жах автомобіліста: пропускну спроможність Галицького перехрестя покращать.

П’ятничний жах автомобіліста: пропускну спроможність Галицького перехрестя покращать.

Транспорт та інфраструктура
01 жовтня 2020 13:23

У Львові хочуть покращити пропускну спроможність Галицького перехрестя. Комунальне підприємство «Львівавтодор» пропрацює поліпшення пропускної спроможності автотранспорту в районі. Читайте всі львівські новини

Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про надання ЛКП "Львівавтодор" функцій замовника на здійснення поліпшення пропускної спроможності автотранспорту на вулиці Богдана Хмельницького у районі ринку "Галицьке перехрестя" з виготовленням проекту — схеми організації дорожнього руху».

Як розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, це питання погоджене на комісії з питань безпеки дорожнього руху і дасть можливість покращити пропускну здатність виїзду з м. Львова.

Додамо, що Галицьке перехрестя дуже проблемне місце у Львові, яке щодня завмирає у заторах. Найкритичніші ситуації тут виникають понеділковими ранками (на в'їзд у Львів) і п'ятничними вечорами (на виїзд з міста).

Нагадаємо, на вулиці Івана Мазепи у Львові перехожих здивувало незвичайне паркування автомобіля. Сіра Skoda знаходилася на бетонних парапетах, які є частиною сходинок. Автомобіль на сходах помітили біля Поліклінічного відділення №2 Клінічної лікарні №1 ім. Князя Лева. Як таке могло статися загадка.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах