Дізнайся: де у Львові будуватимуть нові дороги

Де у Львові будуватимуть нові дороги. Фото: Pexels.com (умовне)

Де у Львові будуватимуть нові дороги. Фото: Pexels.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
08 жовтня 2020 17:45

У Львові активно ремонтують важливі дороги та магістралі. Міський голова Львова Андрій Садовий розповів про плани щодо будівництва нових доріг у місті.

«Щодо вулиці Вернадського. Так, згідно з генеральним планом, дорога має бути побудована, і ми зараз знаходимося в стадії проектної частини. Але мало хто знає, що велика частина цієї дороги проходить крізь Пустомитівський район. Там, в межах червоних ліній повіддавали ділянки в приватну власність. Ми зараз поступово вирішуємо це питання», - розповів Андрій Садовий.

За словами очільника Львова, в місті ще планують зробити дорогу Ряшівську, яка має бути від вулиці Кульпарківської до летовища. Також будуватимуть дорогу на  вулиці Суботівській, яка з’єднає Рясне-2 з Левандівкою.

Водночас, на думку Андрія Садового, некоректно починати нову дорогу, коли ще не закінчений ремонт всіх існуючих магістральних доріг. Тож у Львові спочатку обіцяють закінчити почате, а тоді – взятись за будівництво нових доріг.

Нагадаємо, з понеділка, 28 вересня, частину вулиці Степана Бандери у Львові закриють на реконструкцію. Відповідно, деякі автобуси та трамваї тимчасово змінять маршрути.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах