Дізнайся: які дороги ремонтуватимуть у Львові у 2021 році

Які дороги ремонтуватимуть у Львові у 2021 році. Фото: unsplash.com (умовне)

Які дороги ремонтуватимуть у Львові у 2021 році. Фото: unsplash.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
30 вересня 2020 12:33

У Львові активно взялись за реконструкцію головних доріг, наразі масштабні ремонти ще тривають. Крім того, мер міста Андрій Садовий вже розповів, які дороги  ремонтуватимуть у Львові у 2021 році.

«Однозначно, ми плануємо зробити Старознесенську також, просто зараз ми зробили серйозний акцент на магістральних дорогах, тих, які мають найбільше навантаження. А одночасно робити все — неможливо», - пояснив мер Львова Андрій Садовий.

Також очільник Львова розповів про перебіг вже діючих ремонтних робіт на міських дорогах.

«Я от їздив вчора на Богдана Хмельницького, там вже почали асфальтування, думаю, за декілька днів зможемо її відкрити до Механічної. Масштабні роботи почали на Бандери, Шевченка зараз в роботі, і в нас дуже багато доріг в різних районах міста в ремонті. Мусимо їх зробити, бо альтернативи нема. От по Чернівецькій роботи тривають в три зміни — бо там люди не живуть. А де живуть люди, не будеш вночі працювати — люди мають відпочивати», — зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, раніше очільник міста заявив про наміри продовжити колію по вул. Замарстинівській до вул. Мазепи, щоб зі Сихова містяни могли швидко заїхати на Топольну. За словами Андрія Садового, цей проект вже на фінальній стадії, далі - експертиза, і вже наступного року цю ідею втілюватимуть в життя.

Також у Львові планують покращити транспортне сполучення з Рясне-1 та Рясне-2, а ще з’єднати Левандівку з Рясне. По цих дорогах вже ведеться проектна частина.

Дізнайся: де у Львові будуватимуть нові дороги

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах