Дізнайся, які: у Львові відремонтують ще дві вулиці

У Львові відремонтують ще дві вулиці. Фото: autoua.net (умовне)

У Львові відремонтують ще дві вулиці. Фото: autoua.net (умовне)

Транспорт та інфраструктура
02 жовтня 2020 15:37

У Львові активно взялись за реконструкцію головних доріг, наразі масштабні ремонти ще тривають. Крім того, мер міста Андрій Садовий вже заявив про наміри відремонтувати ще дві вулиці у Львові. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі Львівської міської ради, йдеться про вулиці Пимоненка та Залізничну.

«По вул. Пимоненка жахлива ситуація з дорогою. Тому необхідно знайти варіанти вирішення і планувати ремонт цієї вулиці, бо люди там купують квартири, а доїзду нема. Так само треба продувати можливості продовження вул. Залізничної», — наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Щодо вулиці Залізничної, то її планують почати реконструювати одразу після завершення ремонту вулиці Шевченка. За словами міського голови, капітальний ремонт вулиці Залізничної є важливим і потрібним, оскільки саме вона дає можливість швидкого сполучення з центром міста, вулицею Шевченка і з Рясне.

«Однак, коли їхати по вул. Залізничній, то можна побачити, що до однієї будівлі зроблена прибудова, яка фактично забирає одну смугу для руху транспорту. Тому потрібно з’ясувати законність цих робіт», — підсумував мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, наступного року у Львові відремонтують вулицю Старознесенську. Йдеться про ділянку від вулиці Богданівської до Польової. Орієнтовна вартість робіт – 23 мільйони гривень.

Дізнайся: де у Львові будуватимуть нові дороги

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах