Забув учнівський: чи потрібно оплачувати проїзд школяреві у львівських трамваях і тролейбусах

Забув учнівський: чи потрібно оплачувати проїзд школяреві у львівських трамваях і тролейбусах. Фото: Львівська міськрада.

Забув учнівський: чи потрібно оплачувати проїзд школяреві у львівських трамваях і тролейбусах. Фото: Львівська міськрада.

Транспорт та інфраструктура
06 жовтня 2020 13:52

У комунальному підприємстві "Львівелектротранс" розповіли, що робити львівському школяреві, який забув учнівський квиток, але хоче скористатися послугами трамвая або тролейбуса.

Право на безкоштовний проїзд мають учні лише за умови пред'явлення учнівського квитка. Забувши учнівський, школяр повинен придбати повний квиток.

"Згідно з правилами користування міським електричним транспортом у Львові, підставою для пільгового проїзду є оригінал документа, який пасажир зобов’язаний пред’явити від час контролю", - йдеться у повідомленні "Львівелектротрансу".

Додамо, що у Львові учні шкіл за наявності учнівського квитка користуються електротранспортом безкоштовно впродовж усього року. Натомість, у міських автобусах вони мають право пільгового (безкоштовного) проїзду лише впродовж навчального року.

Нагадаємо, у мерії затвердили 9 міських маршрутів, які курсуватимуть до сіл та містечок Львівської ОТГ. Таким чином населені пункти Львівщини хочуть доєднати до міської транспортної схеми.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах