Дізнайся: коли завершать ремонт Чернівецької

Коли завершать ремонт Чернівецької. Фото: unsplash.com

Коли завершать ремонт Чернівецької. Фото: unsplash.com

Транспорт та інфраструктура
16 жовтня 2020 13:56

Вся територія біля Головного вокзалу у Львові, а це площа Двірцева, вулиця Чернівецька та сквер, щодня і поступово змінюються до невпізнання. А вже до кінця року обіцяють завершити капітальний ремонт вулиці Чернівецької. 

«Ремонт вул. Чернівецької, згідно з проектом, мав тривати 12 місяців, але нам з підрядником вдалося оптимізувати процес робіт, і вже в липні були замінені всі комунікації і завершено усі основні роботи. Зараз доробляють бокові хідники. Центральний променад виконаний на 80%. Його облаштування завершать після асфальтування обох частин вул. Чернівецької», — повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий.

Коли завершать ремонт Чернівецької. Фото: ЛМРКоли завершать ремонт Чернівецької. Фото: ЛМР

За словами очільника Львова Андрія Садового, повністю завершити ремонт вулиці планують до кінця року. Також він додав, що місць для паркування у цьому районі буде достатньо, тому важливо щоб водії дотримувалися правил дорожнього руху.

«Кожного тижня бачу позитивну динаміку на вул. Чернівецькій. Вже з понеділка тут будуть класти перший шар асфальту з лівої частини, що зараз в роботі, бо з протилежної сторони перший шар нанесено, залишається ще верхній шар. Сквер на пл. Двірцевій також стає ще милішим. Тому наша вул. Чернівецька, пл. Двірцева, сквер, будуть поза конкуренцією серед всіх міст України, і ті, хто кілька років не був у Львові, коли приїдуть до нас, цей простір не впізнають», — наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, на площі Двірцевій, що перед Залізничним вокзалом у Львові, в серпні запрацював фонтан з кольоровою підсвіткою. Дивіться атмосферні фото за посиланням.

Зазирни у майбутнє: яким буде сквер біля Залізничного вокзалу після реконструкції

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах