Прокляте місце: на львівській об'їзній дорозі облаштують кільце

На львівській об'їзній дорозі облаштують кільце. Фото: Винниківський вісник

На львівській об'їзній дорозі облаштують кільце. Фото: Винниківський вісник

Транспорт та інфраструктура
19 жовтня 2020 17:50

На західній об'їзній Львова облаштують нову транспортну розв'язку. Кільце збудують на об'їзній дорозі Львова (траса Київ – Чоп), неподалік Чишок, де дуже часто трапляються аварії через порушення правил дорожнього руху.

Керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза розповів Zaxid.net, що кільце буде видовженого типу, схоже на вісімку, як на перетині трас Львів – Пустомити – Меденичі та Миколаїв – Городок, а світлофор, який часто ставав причиною аварій на перехресті, ліквідують.

Прокляте місце: на львівській об'їзній дорозі облаштують кільце.Прокляте місце: на львівській об'їзній дорозі облаштують кільце.

За словами Берези, там складний рельєф, бо є підйом. Аварії на цій ділянці дороги трапляються через світлофор і неуважність водіїв вантажівок, які намагаються набрати швидкість перед підйомом. Тому там часто стаються ДТП за участі 5-6 автомобілів. Найчастіше порушують водії вантажівок. Береза сподівається, що перед кільцем водії будуть пригальмовувати, адже воно буде в пріоритеті.

Нову розв'язку мають збудувати у листопаді. Вартість робіт 21,9 мільйона гривень.

Нагадаємо, що сьогодні, 19 жовтня на автодорозі «Київ-Чоп» зіткнулися чотири автомобілі: «ВАЗ-2109», «Опель Астра», «Мазда» та «Сітроен». Від травм, отриманих внаслідок аварії, на місці події загинули водій та пасажир «ВАЗ», а травмований пасажир автомобіля «Сітроен» помер дорогою до лікарні. Особисті дані учасників пригоди наразі уточнюються.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах