Розставили пріоритети: передбачені на онкохворих гроші витратять на ремонт львівських доріг

Передбачені на онкохворих гроші витратять на ремонт львівських доріг.

Передбачені на онкохворих гроші витратять на ремонт львівських доріг.

Транспорт та інфраструктура
27 жовтня 2020 14:40

Передбачені на онкохворих гроші витратять на ремонт доріг Львівщини. Державне агентство автомобільних доріг України отримає 61,5 мільйона гривень на ремонти доріг у Львівській області.

Ці Гроші уряд передав з проекту бюджетної програми Міністерства охорони здоров’я з удосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань. Про це повідомив антикорупційний сайт «Наші Гроші».

Як йдеться у розпорядженні Кабміну за 21 жовтня, загалом у бюджетній програмі з удосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань перерозподілили 104,7 мільйона гривень. Державне агентство автомобільних доріг України на ремонт доріг загального користування у Львівській області отримає 60% від цієї суми – 61,5 мільйона гривень. Ще 20 мільйонів гривень отримало Міністерству освіти і науки – на реставрацію головного корпусу Львівського Національного університету імені Івана Фанка.

Також уряд дозволив перерозподілити бюджету Укравтодору. З 70 мільйонів гривень, виділених на будівництво траси М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, 4,22 мільйона гривень піде на розвиток доріг у Львівській області.

Нагадаємо, вулицю Суботівську у Львові продовжать до Рясного і пустять тролейбус.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах