В яких саме: у двох львівських школах з'являться відкриті басейни

В яких саме: у двох львівських школах з'являться відкриті басейни.

В яких саме: у двох львівських школах з'являться відкриті басейни.

Транспорт та інфраструктура
29 жовтня 2020 17:49

У двох львівських школах збудують відкриті басейни. Про це заявили в Управлінні освіти Львівської міської ради. Читайте найцікавіші львівські новини.

Відкриті басейни планують відкрити у школах №67 (вулиця Сяйво, 18) і №100 (вулиця Івана Величковського, 58). По цих об'єктах управління архітектури та урбаністики має провести архітектурні конкурси. 

«Загалом у школах і садочках нашого міста є 28 басейнів, з них працює 18 (15 — у школах та 3 — в дитсадках). Зараз ми ремонтуємо ще 3 басейни: у школах № 29, № 72 і № 86. У школі № 29 плануємо завершити роботи до кінця 2020 року. Два інших відкриють вже у 2021 році. Також зараз ми виготовляємо 7 проектно-кошторисних документацій для того, щоб відновити всі інші басейни у наших навчальних закладах. До прикладу, у школі № 83 вже оголошено торги», — розповіла начальниця управління освіти Львівської міськради Зоряна Довганик.

Щодо басейнів, відкриття яких заплановане на 2020 рік, то їх відкриють за адресами: школа №29 (вулиця Сухомлинського, 6), школа №72 (вулиця Зубрівська, 1), школа №86 (вулиця Скорини, 34).

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах