Дізнайся, які: у Львові відремонтують ще дві вулиці

У Львові відремонтують ще дві вулиці. Фото: sumy.today (умовне)

У Львові відремонтують ще дві вулиці. Фото: sumy.today (умовне)

Транспорт та інфраструктура
30 жовтня 2020 14:01

У Львові активно взялись за реконструкцію головних доріг, наразі масштабні ремонти ще тривають. Наступними в черзі на ремонт є вулиці Замарстинівська та Залізнична.

Відповідне рішення прийняли на засідання виконавчого комітету Львівської міської ради сьогодні, 30 жовтня.

«Пропонуємо надати функцію замовника ЛКП «Львівавтодор» на реконструкцію вул. Замарстинівської (від будинку № 274 до межі міста), і реконструкцію вул. Залізничної (від вул. Городоцької до будинку № 19). Це важливі роботи. Зокрема ремонт вул. Залізничної, покращить сполучення між вул. Городоцькою і вул. Шевченка», — пояснила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Відповідно до прийнятого рішення, ЛКП «Львівавтодор» має отримати вихідні дані для проектування, розробити у проектних організаціях та затвердити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію об'єктів, здійснити реконструкцію об'єктів, здійснити виконавче знімання території після завершення будівельних робіт на об'єктах та передати матеріали у департамент містобудування.

Нагадаємо, у Львові відкрили для проїзду другу частину вулиці Курмановича, протяжністю понад 1 кілометр на ділянці від вул. Данила Апостола до вул. Рудненської.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах