Локдаун в Україні: стало відомо, чи курсуватиме транспорт

Під час можливого локдауну в Україні не планують закривати міжміське та міжнародне сполучення. Фото: my.ua

Під час можливого локдауну в Україні не планують закривати міжміське та міжнародне сполучення. Фото: my.ua

Транспорт та інфраструктура
03 грудня 2020 12:45

Під час можливого локдауну в Україні не планують закривати міжміське та міжнародне сполучення. Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

 «Якщо будуть ухвалювати рішення про додаткові карантинні обмеження, на скільки бачив висновки експертів, то про зупинку міжміського чи міжнародного транспорту не йдеться. Зараз бачимо тільки статистику, яка озвучується щодня. Але ми чекаємо і прогнозів. Тобто, падіння, яке було протягом трьох тижнів по захворюваності, фактично плато, на яке ми вийшли. Тому зараз треба отримати підтвердження, наскільки воно може бути позитивним», – розповів "24 каналу" Олег Немчінов.

За його словами, кабінет міністрів України очікує від Міністерства охорони здоров’я результати розширеного аналізу карантину «вихідного дня», для того, щоб прийняти рішення про необхідність запровадження локдауну у грудні.

Нагадаємо, Кабмін розглядає можливість введення тотального карантину у святковий період - на час новорічних свят. Водночас, міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував можливість введення локдауну у місті. За його словами, ситуація із захворюваністю у місті Лева наразі залишається стабільною.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах