Не чекай даремно: у Львові запустили сайт для відстежування трамваїв і тролейбусів

У Львові запрацював портал, який онлайн відстежує електротранспорт. Фото: galnet.fm

У Львові запрацював портал, який онлайн відстежує електротранспорт. Фото: galnet.fm

Транспорт та інфраструктура
03 грудня 2020 14:58

Від сьогодні, 3 грудня, у Львові запустили сайт, який дозволяє миттєво відстежити у режимі онлайн електротранспорт, переглянути графіки руху трамваїв і тролейбусів, підписатися на новини і навіть знайти роботу.

 «Відтепер кожен пасажир зможе відслідкувати у режимі реального часу рух трамваїв та тролейбусів, а також знати оперативну інформацію про ремонтні роботи чи будь-які в зміні руху» , – розповів директор «Львівелектротрансу» Андрій Свищо.

Як повідомив начальник відділу комп'ютерного забезпечення, впровадження та експлуатації новітніх технологій «Львівелектротрансу» Павло Маковецький, розробка порталу let.org.ua тривала з середини 2020 року.

«Тут є і підписка на новини, можливість замовлення онлайн послуги «Перевезення на замовлення» – від сучасного трамваю до сторічного трамваю Sanok SW1, також ознайомитися з локаціями продажу квитків та різними безконтактними видами оплати онлайн: на сайті, QR -кодом і Приват 24, через SMS , Bluetooth та додаток EasyWallet тощо» , – зазначив він.

Нагадаємо, у Львові курсує відреставрований 111-річний трамвай Sanok SW1. На ньому можна покататися, взявши його в оренду.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах