Дізнайся, де саме: у Львові планують збудувати нову вулицю

У Львові планують збудувати нову вулицю. Фото: pexels.com (умовне)

У Львові планують збудувати нову вулицю. Фото: pexels.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
13 сiчня 2021 10:39

У Львові планують збудувати нову вулицю, яка з’єднає вулиці Творчу і Пластову. Крім того, ця ж вулиця повинна розвантажити район вулиці Богдана Хмельницького. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Про це розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець, пише Твоє Місто.

Проєкт будівництва нової вулиці розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку» і коштувало це близько мільйона гривень. Втілити його досить складно і дорого, але управління пропонуватиме внести його у бюджет розвитку. Тож чи вдасться втілити такий складний проєкт, залежатиме від фінансування.

«Проєкт розроблений, він є досить складним. Ми будуємо вулицю на місці, де її не було раніше. Це нове сполучення буде досить коштовним. Проєкт проходить державну експертизу, тому ще не можу точно сказати вартість. Він передбачає винесення і підсилення магістрального колектору, теплових мереж, електричних. Буде мати значення пріоритетність, але цей проєкт потрібен», – каже Олександр Одинець.

У Львові планують збудувати нову вулицю. Фото: Твоє МістоУ Львові планують збудувати нову вулицю. Фото: Твоє Місто

За словами керівника ЛКП «Інституту просторового розвитку» Олега Шміда, нова вулиця має розвантажити трафік у цьому районі, а саме – дозволить частині транспортного потоку оминути проблемне перехрестя Липинського – Хмельницького –Кукурудзяна і виїхати на Хмельницького неподалік вулиці Грінченка.

Нагадаємо, з 11 січня у Львові перекриють рух на окремій ділянці вулиці Пасічної. Спеціалісти будуть проводити ремонтні роботи з прокладання водопровідної мережі.

Дізнайся: які дороги ремонтуватимуть у Львові у 2021 році

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах