Які дороги ремонтуватимуть у Львівській області у 2021 році: мапа

Які дороги ремонтуватимуть у Львівській області у 2021 році: мапа. Фото: ukrinform.ua

Які дороги ремонтуватимуть у Львівській області у 2021 році: мапа. Фото: ukrinform.ua

Транспорт та інфраструктура
22 сiчня 2021 09:00

Заступник голови Львівської обласної адміністрації Юрій Бучко розповів, які дороги ремонтуватимуть у Львівській області у 2021 році. За його словами, на ремонт доріг місцевого значення на Львівщині з Державного дорожнього фонду цьогоріч виділять 891,5 мільйона гривень. Більшість доріг почали ремонтувати ще у 2019-2020 роках, у 2021 році роботи планують завершити.

Як розповів Zaxid.net Юрій Бучко, у 2020 році продовжать капітальний ремонт доріг Мшанець – Стрілки, Славське – Хащованя, Хильчиці – Ясенівці та моста на дорозі Східниця – Верхнє Синьовидне. Також планують розпочати капремонт доріг Загір’я – Суха Долина, Ясениця – Новий Кропивник.

Навесні 2021 року мають продовжити середній і поточний ремонт на дорогах Ясенів – Золочів, Золочів – Красне, Перемишляни – Чемеринці, Рава-Руська – Гайок, Сокаль – Стоянів, Дрогобич – Довголука, Кологори – Лучани, Стрілки – Новий Кропивник та розпочати роботи на дорозі Садковичі – Чернихів.

У 2021 році продовжать роботи з ремонту прикордонної дороги Яворів – Грушів. Навесні цього року також планують почати будівництво дороги Нижанковичі – Самбір, що вестиме до майбутнього пункту пропуску. Роботи на обидвох дорогах фінансуватимуться за рахунок кредиту з Польщі.

Червоним кольором на карті позначені ділянки доріг, де вестимуться ремонти у 2021 році. Клікнувши на ділянку дороги, можна прочитати детальнішу інформацію про неї

На ці роботи уряд виділить 891,5 мільйона гривень із 2,1 мільярда гривень необхідних. Решту коштів можуть перерахувати ще упродовж року.

Нагадаємо, у Львові планують збудувати нову вулицю, яка повинна розвантажити район вулиці Богдана Хмельницького. 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах