Говорить Садовий: які дороги ремонтуватимуть у Львові у 2021 році

Говорить Садовий: які дороги ремонтуватимуть у Львові у 2021 році. Візуалізація: Львівська міськрада

Говорить Садовий: які дороги ремонтуватимуть у Львові у 2021 році. Візуалізація: Львівська міськрада

Транспорт та інфраструктура
26 сiчня 2021 14:36

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, які дороги ремонтуватимуть у місті Лева у 2021 році. За його словами, у четвер, 4 лютого, на сесії Львівської міської ради має бути затверджений перелік об`єктів, які ремонтуватимуть та реалізовуватимуть цьогоріч. Читайте всі новини Львова.

«Те, що ми запланували у програмі Львів 24/7 має бути зроблено. Дуже великі об`єми робіт. Наприклад, по вул. Ряшівській треба викуповувати землю, треба передбачити кошти у бюджеті, ця магістраль дуже важлива. Також ремонт вул. Грінченка, Мазепи, Пилипа Орлика будемо продовжувати. Те, що ми маємо зараз у проекті – вул. Замарстинівська, щоб ми трамвай продовжили до лікарні швидкої допомоги", — розповів Андрій Садовий.

За його словами, гроші на перехідні об`єкти є, вони в роботі, а вже фіналізація титулів по нових об`єктах — це питання погодження депутатів і виконавчих органів.

Додамо, що на вулиці Мазепи та Грінченка у Львові також чекає масштабна реконструкція. Вона буде реалізована за кошти Європейського інвестиційного банку в рамках проекту «Підвищення безпеки автомобільних доріг в містах України». 

Нагадаємо, заступник голови Львівської обласної адміністрації Юрій Бучко розповів, які дороги ремонтуватимуть у Львівській області у 2021 році. За його словами, на ремонт доріг місцевого значення на Львівщині з Державного дорожнього фонду цьогоріч виділять 891,5 мільйона гривень. Більшість доріг почали ремонтувати ще у 2019-2020 роках, у 2021 році роботи планують завершити.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах