Покращення: у Львові відкриють ще дві амбулаторії сімейної медицини

У Львові відкриють ще дві амбулаторії сімейної медицини. Фото: ctfassets.net (умовне)

У Львові відкриють ще дві амбулаторії сімейної медицини. Фото: ctfassets.net (умовне)

Транспорт та інфраструктура
28 сiчня 2021 11:30

Цього року у Львові відкриють ще дві нові амбулаторії сімейної медицини, де містяни зможуть пройти консультації, обстеження та лікування неподалік від дому. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Так, у 2021 році планують капітально відремонтувати приміщення під облаштування амбулаторії сімейної медицини 1-ї міської клінічної лікарні на вулиці Під Голоском, 22, а також реконструювати приміщення під створення амбулаторії 4-ї міської поліклініки на вулиці Дністерській, 16.

Як зазначила керівниця управління охорони здоров’я ЛМР Наталія Літвінська, Львів завжди був лідером запровадження сімейної медицини. За останні п’ять років тут відкрили чотирнадцять нових амбулаторій в різних районах міста. Загалом по місту функціонує двадцять амбулаторій, і цього року планують відкрити ще дві.

Амбулаторії сімейної медицини у Львові. Фото: Львівська міська радаАмбулаторії сімейної медицини у Львові. Фото: Львівська міська рада

Нагадаємо, слідчі повідомили про підозру лікарю одного з районних медичних закладів Львівщини, через недбалість якого померла 28-річна породілля. За недбалість, що спричинила летальні наслідки для молодої мами, лікарю райлікарні загрожує до двох років позбавлення волі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах