Ровером швидше: львів'яни масово відмовляються від послуг громадського транспорту

Ровером швидше: львів'яни масово відмовляються від послуг громадського транспорту. Фото: unsplash.com (умовне)

Ровером швидше: львів'яни масово відмовляються від послуг громадського транспорту. Фото: unsplash.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
02 лютого 2021 10:16

Львів'яни масово відмовляються від послуг громадського транспорту. Про це повідомили у Головному управлінні статистики у Львівській області. У 2020 році послугами пасажирського транспорту у місті Лева та області користувалися на 41,8% рідше, ніж у 2019 році. Читайте всі новини Львова

Як йдеться у повідомленні статистиків, у 2020 році на Львівщині послугами пасажирського транспорту скористалися 136,1 мільйона пасажирів, що на 41,8% менше відносно 2019 року. 

Львів'яни масово відмовляються від послуг громадського транспорту.Львів'яни масово відмовляються від послуг громадського транспорту.

Послугами автомобільного транспорту у 2020 році у Львівській області скористалися 68,3 мільйона пасажирів, що на 44,8% менше, ніж у 2019 році. Послугами електротранспорту – теж значно менше, ніж у 2019 році.

"Електротранспортом області перевезено 64,4 мільйона пасажирів (на 35,3% менше, ніж у 2019 році), зокрема тролейбусами перевезено 29,7 мільйона осіб (на 18,5% менше), трамваями – 34,7 мільйона осіб (на 45,0% менше)", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Львовом активно гуляють чутки про підвищення вартості проїзду у міському транспорті. Міські автобусні перевізники просять Львівську міськраду переглянути вартість проїзду та розрахувати новий економічно обґрунтований тариф. У мерії ж запевняють, що найближчим часом підвищувати вартість проїзду не будуть.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах